Kategorier

Jarls Blog i “Ugen på spidsen”

Fredag formiddag var jeg inviteret i studiet hos Claus Hagen Petersen i programmet “Ugen på spidsen” på DRs P1. Emnet var valgkredsreformens betydning for valgkampen samt politiske blogs og valgkampen på Internettet i øvrigt.

Programmet kan høres online her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

7 kommentarer til “Jarls Blog i “Ugen på spidsen””

Hørte de sidste 10 sekunder, hvor det lød som om at I var rørende enige om at blogs var for unge mennesker.

Det er lodret forkert. De mest læste blogs er skrevet af midaldrende mennesker fra 35 til 55 år.

En af dine pointer var at kändiserne fik flere chancer. Jeg er en “halvkändis”, der de seneste to uger har oplevet en nærmest total bojkot fra mediernes side. Jeg har skrevet og mailet og ringet og ikke en linje…. Måske føler mine kolleger at jeg er en slags forrædder mod standen ved at gå aktivt ind i politik, men jeg kan i hvert fald konstatere, at jeg ikke har kunnet trænge igennem. Jeg kan kun håbe på, at den troværdighed, jeg har opbygget gennem mere end 25 år, vil have en effekt.

Lukket for kommentarer.