Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Fra overborgmester til skolemester

Author icon

Skrevet af

Clock icon

januar 29, 2008

Comments icon

2 kommentarer

Ritt Bjerregaard styrer København med hård hånd, men tager sig da også tid til at give S-ledelsen på Christiansborg gode råd. Spørgsmålet er så, hvor velmente de er. Det er langt fra alle socialdemokrater i København, der forstår nødvendigheden af Ritts initiativ med Den Røde Skole og især den interne kritik fik så stor offentlig omtale. Det er iøvrigt bemærkelsesværdigt at ikke ét BR-medlem står bag Ritts initiativ.

Meget tyder på at Klaus Bondam indtil videre ikke bliver mødt med en modkandidat om at blive de radikales spidskandidat før næste kommunalvalg. Den radikale gruppeformand Manu Sareen vil i stedet fokusere på, at blive valgt til Folketinget, siger rygter på Rådhuset.

Læs mere i den analytiske klumme på bloggen “Københavnsk politik”, som jeg har skrevet for “Bryggebladet”.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  2 Comments

 1. Michael Gram

  sagde den 30. januar 2008 kl. 22:29:

  Ser iøvrigt at en af Ritts håndgange m/k, Louise Høst, er blevet kommunikationschef i LO. Placerer Ritt sine folk strategisk eller er det blot et jobskifte?

 2. Christian Lindhardt-Larsen

  sagde den 31. januar 2008 kl. 01:39:

  De er kommet på nettet.

  http://www.roedeskole.dk/#143792

Bottom border