Kategorier

Fra overborgmester til skolemester

Ritt Bjerregaard styrer København med hård hånd, men tager sig da også tid til at give S-ledelsen på Christiansborg gode råd. Spørgsmålet er så, hvor velmente de er. Det er langt fra alle socialdemokrater i København, der forstår nødvendigheden af Ritts initiativ med Den Røde Skole og især den interne kritik fik så stor offentlig omtale. Det er iøvrigt bemærkelsesværdigt at ikke ét BR-medlem står bag Ritts initiativ.

Meget tyder på at Klaus Bondam indtil videre ikke bliver mødt med en modkandidat om at blive de radikales spidskandidat før næste kommunalvalg. Den radikale gruppeformand Manu Sareen vil i stedet fokusere på, at blive valgt til Folketinget, siger rygter på Rådhuset.

Læs mere i den analytiske klumme på bloggen “Københavnsk politik”, som jeg har skrevet for “Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “Fra overborgmester til skolemester”

Ser iøvrigt at en af Ritts håndgange m/k, Louise Høst, er blevet kommunikationschef i LO. Placerer Ritt sine folk strategisk eller er det blot et jobskifte?

Lukket for kommentarer.