Kategorier

Der var ikke andre

Mogens Lønborg får endnu en chance i spidsen for de konservative ved næste valg til Københavns Borgerrepræsentation i 2009. For et par uger siden vedtog de konservative i København, at Københavns Kommunes sundheds- og omsorgsborgmester igen skal være partiets spidskandidat. Det bliver dermed hans tredje forsøg på at skabe fremgang. De konservative står ellers historisk svagt i København og ved de seneste to valg er partiet raslet tilbage til det ringeste valgresultat i 2005, hvor K kun fik tre mandater. Læs min analyse, som er skrevet for Bryggebladet på min blog om Københavnsk Politik.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718