Kategorier

“Cordua & Steno” diskuterer fri narko

I dag torsdag i “Cordua & Steno” på Radio 24-Syv tager vi en debat om narkotikapolitikken i Danmark. Vi har en økonom i studiet, Niels Westy, der anbefaler, at afkriminalisere narkotika fordi den nuværende forbudspolitik er for dyr for samfundet. Med i studiet har vi to politikere fra henholdvis de radikale, MF Marlene Lorenzen, og Enhedslistens socialborgmester i København Mikkel Warming til at diskutere sagen.

I 2 time taler vi om tidens aktuelle sager: Det rækker fra det kulørte som, at Enhedslisten giver de kongelige en lønforhøjelse på 1 mill kr., at SF nu underbetaler sit personale på Christiansborg, det måske nyåbnede Nordsøolieforhandlinger og til den spegede og mere alvorlige sag i Skatteministeriet, hvor departementschefen Peter Loft er under mistanke for at have blandet sig i afgørelsen af Helle Thorning-Schmidt og hendes mands skattesag muligvis efter pres fra den tidliger skatteminister Troels Lund Poulsen.

I den sidste halve time tager vi en snak med forfatteren m.m. Peter Mose om politiske embedsmænd, særlige rådgivere m.v. Skal vi have flere politiske embedsmænd som fx. statssekretærer i Danmark og hvorfor skulle det være en fordel. Lytterne skal være velkommen under hele programmet til at give deres besyv med, stille spørgsmål osv på telefon 20 247 247.

Stay tuned!

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til ““Cordua & Steno” diskuterer fri narko”

Glimrende indslag med Peter Mose, som i tillæg var en herlig, dynamisk fortæller. Altid interessant, at høre mere om spindoktorers og embedsværks efter min mening lidt for “hemmelige liv”, end politiske kommentatorer normalt indvier os i. Især nu med de ganske mange, ganske uerfarne regeringsmedlemmer og deres ganske mange '¦ rådgivere. Når Løkke Rasmussen talte '“ og hvad man så i øvrigt måtte mene om ham '“ lød ordene i det mindste overbevisende som hans egne.

Gerne mere fra samme skuffe fremover. Og måske det så er nu, man skal prøve at lægge pres på DR for at få genudsendt “Yes, Minister”? 😀

Lukket for kommentarer.