Kategorier

Pia Kjærsgaard og Carsten Hansen i “Cordua & Steno” torsdag

Minister for by, bolig og landistrikter, socialdemokraten Carsten Hansen er gæst i første time af det politiske debatprogram “Cordua & Steno” torsdag kl 14 på Radio 24-Syv , der i denne anledning vil sende dele af programmet på dialekt (fynsk/bornholmsk). Hvad skal der ske med Udkantsdanmark, hvad med udligningsordningsreformen,  og hvad kan Carsten Hansen i det hele taget gøre for at vende udviklingen? Det er blandt de mange spørgsmål, som  ministeren  forhåbentlig kan  svare på.

I programmets anden time kl 15 er DFs formand Pia Kjærsgaard i studiet til en debat om, hvad partiet egentlig skal stille op med dets rolle som oppositionsparti.

Der er mulighed for at lytterne kan  ringe ind og stille spørgsmål på 20 247 247 eller skrive på csATradio24syv.dk eller via Facebook “Cordua og Steno”.

Hør 1. time med udkantsminister m.m. Carsten Hansen (S), hvor værterne også taler deres hjemstavns dialekt fynsk henholdsvis bornholmsk.

Stay tuned!


Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718