Kategorier

Dennis Kristensen i 'Cordua & Steno'

Trepartsforhandlingerne er den store ubekendte i dansk politik her i foråret. Vi har fagbevægelsens frække dreng i klassen FOAs formand Dennis Kristensen i studiet til en snak om det. På søndag kan udfaldet af det franske valg måske ændre spillereglerne for EU’s finanspagt. Det taler vi om med fhv. udenrigsminister Per Stig Møller fra de konservative. Og hvorfor er det lige at danske ministre ifølge Møller bør blive hjemme fra EM i fodbold i Ukraine? Det er alt sammen i 2. time. Men vi lægger ud et helt andet sted. Cepos' chefjurist Jacob Mchangama har netop udgivet en lille, men skamrost debatbog, hvor han hudfletter samtlige politikere for i stigende grad at lade hånt om de borgerlige frihedsrettigheder. Og så skal vi naturligvis også have uddelt ugens fidusbamse. Vi høres ved i programmet 'Cordua & Steno' torsdag på Radio 24syv på vores nye sendetidspunkt kl. 10-12. Husk at du kan ringe ind under programmet med spørgsmål og kommentarer på telefon 20 247 247 eller skrive til os via Facebook 'Cordua & Steno'.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718