Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Valgkampen på Københavns rådhus skudt i i gang

Author icon

Skrevet af

Clock icon

maj 2, 2012

Comments icon

Ingen kommentarer

Overborgmester Frank Jensen kløjs i formuleringen af tidligere afgivne løfter om søskendegaranti, og SF-borgmester Ayfer Baykals  afdeling  må indkassere øretæver  for enestående elendig håndtering af  den ulykkelige sag om den 14-årige pige, der blev lam efter fald som følge af et gennemtæret kommunalt rækværk.  I første omgang nægtede kommunen erstatning, men som følge af en mediestorm  fik man pludseligt travlt med at undersøge erstatningsmulighederne til bunds.  Læs min klumme “Københavnsk Politik”, som jeg skriver for lokalavisen Bryggebladet.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border