Kategorier

Holger K vs. Troels Lund i 'Cordua & Steno'

Der har været valg i et par af EU’s medlemslande, hvor yderligere nogle regeringer er blevet væltet. Venstrefløjen vejrer morgenluft for deres idéer om flere offentlige investeringer. Men hvordan skal det ske, og hvem skal betale? Vi har EU-ordførerne Lykke Friis (V) og Jens Joel (S) i studiet torsdag fra kl. 10.03

Regeringen planlægger at spare i Forsvaret, men Venstre stritter imod. Vi har forsvarsordførerne Holger K. Nielsen (SF) og Troels Lund Poulsen (V) i studiet til en debat om det. Det er ca. kl. 10.30

Det har været en forrygende uge i dansk politik. Først fremlagde regeringen sin 2020-plan, og siden har Henrik Sass Larsen fået et forrygende comeback '“ formentlig det største siden Lazarus '“ til dansk politik. Vi skal også have kåret ugens fidusbamse. Se hvem det bliver. Det er kl. 11.00, hvor vi også får besøg af en Special Guest Star, der i denne uge er bloggeren David Troels Garby!

Regeringen er kommet med et udspil, der skal få flere kvinder ind i virksomhedernes bestyrelse. Er det en fis i en hornlygte eller et gigantisk step frem mod ligestillingen? Det tager vi en debat om mellem de radikales Sofie Carsten Nielsen og Mai Henriksen fra de konservative. Det er ca. kl 11.30

Husk at man kan ringe ind til os under programmet på 20 247 247 med spørgsmål og kommentarer. Lytterne kan også skrive til os enten via 'Cordua & Stenos' Facebookside eller direkte på csATradio24syv.dk.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718