Kategorier

H.C. Hansen i 'Cordua & Steno' Kristi Himmelfartsdag

H.C. Hansen er en af de store politiske skikkelser i den moderne danmarkshistorie. Denne socialdemokratiske statsminister og hans tid skal vi i 1. time tale om med dagbladet Politikens Chefredaktør Bo Lidegaard, der også er forfatter til flere historiske og politiske bøger. Sidst i programmet uddeler vi 'Cordua & Stenos' Fidusbamse.

I 2. time får vi besøg af en række spændende politiske gæster. Her om lidt har vi dækket op til en debat mellem dansk politiks største valggeneraler, nemlig partisekretærerne fra Venstre og Socialdemokraterne henholdsvis Claus Søgaard-Richter og Lars Midtiby. Vi skal diskutere partitilskud, reglerne for partiernes finansiering, valgkampe og hvordan partierne får nye medlemmer og engagerer dem i det politiske arbejde.

I sidste uge kom 2020-planen og på Christiansborg lyder jungletrommerne stadigt højere om, at regeringens forslag til skattereform er på trapperne. Sidst i programmet slipper vi de to finansordførere '“ Jonas Dahl fra SF og Peter Christensen fra Venstre – løs i arenaen  i en debat om landets økonomiske politik.

Hør med torsdag Kristi Himmelfartsdag kl. 10-12 på Radio 24Syv.

Hør hele 1. time med Bo Lidegaard her.

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718