Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Adel forpligter

Author icon

Skrevet af

Clock icon

maj 18, 2012

Comments icon

Ingen kommentarer

Københavns Overborgmester Frank Jensen skal være ny S-næstformand. Det er  den bedste nyhed for ham længe, men det er også et job, der forpligter.  Jensen må derfor sætte alt ind på at fremstå mere overbevisende som leder af kommunen, end man har fået indtryk af gennem det seneste   halve år, hvor  overborgmesteren  oftere kommer i mindretal og, hvor han selv har undergravet sin autoritet ved at rode sig ud i  uheldige sager   Læs mere om det og meget andet i  min klumme “Københavnsk politik”, som jeg skriver for lokalavisen “Bryggebladet”.   

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border