Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Thornings nye spinfidus beskrives som et “kæmpetalent”

Author icon

Skrevet af

Clock icon

maj 23, 2012

Comments icon

1 kommentar

Thomas Juul-Dam er gået fra 2. division til superligaen på S-spinholdet. Nu skal han bringe den pressede statsminister i offensiven i forhold til Christiansborg-pressen og kommentariatet. Men hvem er han, og hvad kan han? Læs mit portræt over på Kforum.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. Jarl Cordua

    sagde den 23. maj 2012 kl. 11:50:

    Spændende ny artikel af Erik Holstein, Altinget.dk om magtforholdene p.t.i det store regeringsparti:

    http://www.altinget.dk/artikel/magtforskydninger-i-s-toppen

Bottom border