Kategorier

Holger K. vs Pind i 'Cordua & Steno' torsdag

Udenrigsminister Villy Søvndal opfordrer til boykot af varer fra de israelske bosættelser på den besatte Vestbred. Det møder modstand bl.a. fra Venstres udenrigsordfører Søren Pind. Vi tager debatten med ham og SFs Holger K. Nielsen i første time fra kl. 10.05.

DF og Venstres Michael Aastrup Jensen foreslår, at man fjerner kunststøtte fra de rige kunstnere og give den til de fattige kunstnere. Vi tager kl. 10.30 debatten med ham og en kritiker af forslaget, Lars Thiis, der er bestyrelsesformand i Statens Kunstfond og med på en telefon.

Nogle konservative politikere siger, at en evt. afskaffelse af helligdage er et angreb på kristendommen i det danske samfund. Vrøvl mener Liberal Alliance, som beskylder K for at være et nyt Kristeligt Folkeparti. Vi har Mai Henriksen fra de konservative og LAs Mette Bock i studiet først i 2. time. Det er kl. 11.05.

Københavns børne- og ungdomsborgmester Anne Vang har sammen med to andre socialdemokrater stillet forslag om at overføre offentlige serviceressourcer fra de bedre stillede til de socialt dårligst stillede grupper. Forslaget møder kritik '“ også fra egne rækker. Vi har Anne Vang i studiet kl 11.30.

Hør hele 1. time her  med Pind, Holger K, Aastrup Jensen, Thiis  og Ugens Fidusbamse.

Hør hele 2. time her med Bock, Henriksen og Vang.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718