Kategorier

Claus Hjort i 'Cordua & Steno' torsdag

Hør med i morgen kl. 10 på Radio 24Syv, hvor kulturminister Uffe Elbæk  (R) forklarer os, hvorfor han vil til EM i Ukraine og se fodbold, mens regeringerne i landene omkring os, bliver væk. Godt et kvarter efter dvs. kl 10.20 får vi besøg af tidl. finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) for at høre, hvad han bl.a. mener om beskæftigelsesminister Mette Frederiksens seneste forslag om, at ledige frem over skal kunne sige nej til jobsøgningskurser. Sidst i 1. time skal vi uddele Ugens Fidusbamse. I 2. time skal vi tale om Finanskrisen set med filosofi-briller. I studiet kommer filosofiprofessor Vincent F. Hendricks, der sammen med økonomen Jan Lundorff Henriksen har udgivet en ny bog, der bærer titlen 'Nedtur! '“ Finanskrisen forstået filosofisk'. Består den nye klassekamp mellem arbejdende skaffedyr 'yderne' og så de ikke-arbejdende 'nydere'? Vi får en debat mellem debattørerne Mathias Herup Nielsen og Eva Agnete Selsing. Det er kl. 11.30.

Husk at alle programmer kan genhøres som podcast via arkiv.radio24syv.dk. Lytterne kan også blande sig i debatten med spørgsmål og kommentarer ved at ringe på 20 247 247 eller skrive via Facebook 'Cordua & Steno' eller csATradio24syv.dk

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718