Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Vestager, PC og Palme i “Cordua og Steno” torsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

november 7, 2012

Comments icon

Ingen kommentarer

Venstre har forladt – eller er blevet smidt ud af – finanslovsforhandlingerne. Det taler vi med partiets finansordfører Peter Christensen om i første time af “Cordua &  Steno” på Radio 24Syv, hvor DR's tidligere korrespondent i Stockholm, Jørgen Poulsen også gæster os til en samtale om Oluf Palme i lyset af den fremragende nye dokumentarfilm om den legendariske svenske statsminister.

Sidst i anden time har vi besøg af en af landets mange magtfulde kvinder '“ måske den mest magtfulde, nemlig indenrigs '“ og økonomiminister Margrethe Vestager. Og så skal vi uddele ugens fidumsbamse og høre lidt om min tur til USA.

Hør hele  1. time med Peter Christensen og  Jørgen Poulsen her

Hør hele 2. time med Margrethe Vestager her  

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border