Kategorier

Vestager, PC og Palme i “Cordua og Steno” torsdag

Venstre har forladt – eller er blevet smidt ud af – finanslovsforhandlingerne. Det taler vi med partiets finansordfører Peter Christensen om i første time af “Cordua &  Steno” på Radio 24Syv, hvor DR's tidligere korrespondent i Stockholm, Jørgen Poulsen også gæster os til en samtale om Oluf Palme i lyset af den fremragende nye dokumentarfilm om den legendariske svenske statsminister.

Sidst i anden time har vi besøg af en af landets mange magtfulde kvinder '“ måske den mest magtfulde, nemlig indenrigs '“ og økonomiminister Margrethe Vestager. Og så skal vi uddele ugens fidumsbamse og høre lidt om min tur til USA.

Hør hele  1. time med Peter Christensen og  Jørgen Poulsen her

Hør hele 2. time med Margrethe Vestager her  

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718