Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Per Clausen og Kristian Jensen i 'Cordua & Steno' torsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

november 14, 2012

Comments icon

2 kommentarer

Opdateret onsdag kl 20.30

Hvordan kan det være, at statsminister Erik Scavenius (RV), der stod i spidsen for samarbejdspolitikken med tyskerne under krigen, ikke får en københavnsk vej opkaldt efter sig, når det nu vil ske for en stribe andre statsministre? Det spørger vi Morten Kabell, der er medlem af København Borgerrepræsentation for Enhedslisten, om i morgen torsdag i programmet 'Cordua & Steno'Radio 24Syv.

Enhedslisten indgik i søndags en finanslovsaftale med regeringen. Vi får MF Per Clausen i studiet til en snak om det. Det er kl. 10.45.

Venstre kom ikke med i en finanslovsaftale. Holder partiet landsmøde i weekenden i den politiske hængekøje?   Det og meget andet taler vi med Venstres næstformand Kristian Jensen om kl. 11.05.

Havde regeringen succes i finansforhandlingerne, så et det  ikke noget man genfinder hos vælgerne. Hvad er SSFR-regeringens muligheder for at komme i offensiven. Det diskuterer vi med Politikens Kristian Madsen. Det er kl 11.30.

Og så skal vi naturligvis have uddelt Ugens Fidusbamse til en værdig modtager. Husk at lyttere kan skrive ind med forslag, spørgsmål og kommentarer via Cordua & Steno på Facebook.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  2 Comments

 1. Kylle Zimmermann

  sagde den 15. november 2012 kl. 16:08:

  Jeg har stadig ikke noget imod radioværter med holdning! men de må da også godt på lytternes vegne være lidt nysgerrige efter at undersøge, hvad andre ku ´ tænkes at mene! fx dem, de inviterer i Cordoa og Steno!
  Kristian Madsen ville gerne give et bud på, hvad centrum-venstre kunne være for noget, og også gerne redegøre for præmisserne herfor! og som jeg forstod det, var det ikke det, han var inviteret til! Men hele seancen blev da noget spoleret af spørgsmål og kommentarer, der hvilede på helt andre præmisser!
  Prøv engang at lytte! Det er sidste 1/2 time af 2. time d.d.

 2. Jarl Cordua

  sagde den 17. november 2012 kl. 13:56:

  Kylle. Tak for kritik. Der er helt bestemt rum for forbedring. Vi vil prøve at gøre det noget bedre næste gang.

Bottom border