Kategorier

Goll, Winther og Møller i 'œCordua & Steno' torsdag

Spindoktorer gavner demokratiet. Det mener den netop afgåede særlige rådgiver i justitsministeriet, Peter Goll. Kl.10.05 har vi ham i studiet i 'Cordua & Steno' på Radio 24Syv, hvor han uddyber synspunktet.

Syv skattereformer siden 80'erne har ikke sænket skattetrykket grundlæggende. Hvorfor? Vi taler ca. 10.30 med professor i Økonomi ved Ã…rhus Universitet, der er tidl. medlem af Skattekommissionen Bo Sandemann Rasmussen.

'Succes på Borgen' er en ny bog af Berlingske-redaktør Bent Winther, der leverer en sønderlemmende kritik af tingenes tilstand i dansk politik anno 2012. Mød ham kl. 11.05.

Der er brug for en kraftig oprustning blandt de EU-positive kræfter i dansk politik. Det mener tidligere udenrigsminister Per Stig Møller. Han er i studiet kl. 11.30.

Vi skal også have uddelt Ugens Fidusbamse til en værdig modtager. Har man forslag, spørgsmål eller kommentarer, så send os venligst et par linjer via Cordua & Stenos Facebook-side.

Hør hele 1. time bl.a. med Peter Goll her

Hør hele 2. time med Bent Winther og Per Stig Møller her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

12 kommentarer til “Goll, Winther og Møller i 'œCordua & Steno' torsdag”

“Succes på Borgen”
Stenos kritik af Helle Thorning fordi hun er på forsiden af bogen med denne titel, bragte det os nærmere bogens emne?
Nej! Det synes jeg ikke! Det var bare endnu en anledning til de sædvanlige udladninger om hende!

I hvor store problemer er Uffe Elbæk set med dine erfarne øjne, Jarl? Er det Enhedslistens bedste chance for at give Vestager og De Radikale et blå øje?

Der er sikkert andre end Enhedslisten, der gerne vil hænge Vestager og De Radikale ud!

Hvis man gerne vil vide mere om, hvad Bent Winther har på hjerte i sin bog, kan man høre Mennesker og Medier, DR P1 fra 23. nov. 35. min. inde i udsendelsen!

DET KOSTER ET KONGERIGE
Bag om kongehusets penge og privilegier
Jens Høvsgaard
Rosinante
Jeg læste anm. i Inf. Bøger i fredags, 30.11!
Nu slår det mig: Tænk over det! I kunne invitere Høvsgaard i Cordua og Steno!
Det må lige være noget for Steno, og hans ironiske distance og indignerede stemmeføring vil så nok ikke irritere mig!!

Michael. Elbæk har dummet sig. Og ja det er ELs bedste chance for at give de radikale nogle tæsk. Men men men. Det er måske ikke så smart alligevel, for det har sine omkostninger at tirre de radikale. Jeg tror EL falder til patten til sidst. Men inden da skal de selvfølgelig vise os alle sammen at de har været hårde ved Elbæk, så det ikke ligner en gratis omgang.
I øvrigt mener jeg at Kulturministeriets embedsmænd med depchefen i spidsen ser skidt ud. Hvorfor har de ikke advaret ministeren at han var på vej til at gøre noget dumt. Hvis jeg var ny minister så ville jeg stille krav om at depchefen eller den ansvarlige som overså dette blev skiftet ud. Det kan der overhovedet ikke herske tvivl om. Man kunne jo spørge: Hvad fanden får de deres penge for?

Hej Jarl,

Mener du, at sagen er stor nok til at skille sig af med en depchef?

Du må gerne liste andre sager op, der har kostet en depchef jobbet, så der er noget at sammenligne 🙂

Malte. Mig bekendt kun Peter Loft i SKM.

Men det er da sket ind imellem at depchefer i bad standing har endt deres karriere som dyrt betalte kommitterede i en eller anden fjern styrelse.

Jarl, jeg så lidt af samrådet igår, det der slog mig mest var at Damgaard-Larsen kikkede på bilagene; han nævnte for et af bilagenes vedkommende
at der hverken var faktura nummer eller dato på.
Elbæk svarede kun at han ikke havde læst bilagene så grundigt som Damgaard. Det burde han nok have gjort.
Det kan da godt være, at det kun er en detalje, men for et ministerium burde det være en selvfølge at sådan noget er i orden.

Er det tid til at forsøge at gætte på nye poster?
Manu Sareen som kulturminister.
Sofie Carsten Nielsen overtager Manus poster som minister for ligestilling af kirken i norden.

Lukket for kommentarer.