Kategorier

Antorini, kongehus og Gintberg i 'Cordua & Steno' torsdag

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) er i denne uge kommet med et stort reformforslag for folkeskolen. Ministeren medvirker kl. 10.30   i denne uges udgave af 'Cordua & Steno' på Radio 24Syv.

'Det koster et kongerige' er en netop udkommet kritisk bog om kongehuset og dets ressourceforbrug skrevet af journalisten Jens Høvsgaard. Han kommer forbi os til en snak om det kl. 11.05

Entertaineren Jan Gintberg har henrykket sine fans blandt andet med sine 'taler til nationen' som medlem af radiofænomenet 'Tæskeholdet' i 90'erne. Hvad er hans syn på den politiske satire anno 2012? Hør med kl. 11.30

Og så skal vi naturligvis uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager og kommentere de politiske begivenheder. Hvis lytterne har spørgsmål eller kommentarer til programmet, så er de velkommen til at skrive til os via 'Cordua & Steno' på Facebook.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Antorini, kongehus og Gintberg i 'Cordua & Steno' torsdag”

Det var forventeligt, at Steno benyttede lejligheden til at vrænge af Anders Bondo! men det var da altid noget, at han har bemærket, at folkeskolelærere ønsker forskningsbaserede lovtiltag i stedet for politikeres fikse idéer!

Lukket for kommentarer.