Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Pia Olsen-Dyhr og Jakob Ellemann i 'Cordua & Steno'

Author icon

Skrevet af

Clock icon

december 12, 2012

Comments icon

1 kommentar

Kan de offentlige udgifter fortsat holdes i ro, som politikerne ellers forestiller sig? Det diskuterer vi med Børsens økonomiredaktør Thomas Bernt Henriksen fra kl. 10.05 i 'Cordua & Steno' på Radio24Syv. Tiden er inde til, at Danmark gør sig sin fremtidige stilling til Euroen klar. Det mener bl.a. Venstres Jakob Ellemann-Jensen, som kommer forbi ca. kl. 10.30. Handels- og investeringsminister Pia Olsen-Dyhr svinger krabasken over nordmændenes toldpolitik og promoverer dansk eksport, hvor hun kan. Ministeren er gæst i studiet kl. 11.00 Filminstruktøren Lotte Svendsen bl.a. kendt for filmen 'Bornholms Stemme' og “Max Pinlig”-filmene har stærke meninger om mange ting og lægger ikke skjul på, at hun hører til på venstrefløjen.

Undervejs skal vi også have uddelt Ugens Fidusbamse til en værdig modtager. Byd gerne ind med bud på vores Facebookside Cordua & Steno.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  1 Comment

 1. Kylle Zimmermann

  sagde den 17. december 2012 kl. 12:47:

  På handel- og investeringsministerens side kan man jo også få at vide, hvad handel- og investeringsministeren bedriver!
  Gad vide, om det er noget, Børsen fortæller om? for det er da ellers forbavsende lidt, man kan læse om det i aviserne! ja faktisk ingenting!
  Mandag Morgen skriver i dag, at der nu er gang i offentlig-private investeringer! Også det er værd “at skrive hjem om”!
  Man må forledes til at spørge, om regeringen virkeligt gør alting så dårligt, som det generelt fremstilles?? og i al fald undre sig over, at SF ´rene ikke kunne glæde sig over deres ministre!!

Bottom border