Kategorier

Pia Olsen-Dyhr og Jakob Ellemann i 'Cordua & Steno'

Kan de offentlige udgifter fortsat holdes i ro, som politikerne ellers forestiller sig? Det diskuterer vi med Børsens økonomiredaktør Thomas Bernt Henriksen fra kl. 10.05 i 'Cordua & Steno' på Radio24Syv. Tiden er inde til, at Danmark gør sig sin fremtidige stilling til Euroen klar. Det mener bl.a. Venstres Jakob Ellemann-Jensen, som kommer forbi ca. kl. 10.30. Handels- og investeringsminister Pia Olsen-Dyhr svinger krabasken over nordmændenes toldpolitik og promoverer dansk eksport, hvor hun kan. Ministeren er gæst i studiet kl. 11.00 Filminstruktøren Lotte Svendsen bl.a. kendt for filmen 'Bornholms Stemme' og “Max Pinlig”-filmene har stærke meninger om mange ting og lægger ikke skjul på, at hun hører til på venstrefløjen.

Undervejs skal vi også have uddelt Ugens Fidusbamse til en værdig modtager. Byd gerne ind med bud på vores Facebookside Cordua & Steno.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Pia Olsen-Dyhr og Jakob Ellemann i 'Cordua & Steno'”

På handel- og investeringsministerens side kan man jo også få at vide, hvad handel- og investeringsministeren bedriver!
Gad vide, om det er noget, Børsen fortæller om? for det er da ellers forbavsende lidt, man kan læse om det i aviserne! ja faktisk ingenting!
Mandag Morgen skriver i dag, at der nu er gang i offentlig-private investeringer! Også det er værd “at skrive hjem om”!
Man må forledes til at spørge, om regeringen virkeligt gør alting så dårligt, som det generelt fremstilles?? og i al fald undre sig over, at SF ´rene ikke kunne glæde sig over deres ministre!!

Lukket for kommentarer.