Kategorier

Pelle Dragsted og Hans Hetler i 'Cordua & Steno' torsdag

Enhedslistens toprådgiver Pelle Dragsted vil i Folketinget. Vi tager en snak med Dragsted om det og den bebudede byge af beslutningsforslag fra Liste Ø, hvor man konfronterer regeringen med dens tidligere politik. Det er i morgen torsdag kl. 10.05 i 'Cordua & Steno'Radio 24Syv.

Socialcheferne i landets kommuner vil have de såkaldte ikke-jobklare kontanthjælpsmodtagere i arbejde ved at åbne op for, at de får jobs, som de kan overkomme.   Men hvem skal skaffe disse jobs, og hvad skal man have i løn? Debat kl 10.30   mellem tidl. socialrådgiverformand Bettina Post, MF (S) Maja Panduro og underdirektør Erik Simonsen fra Dansk Arbejdsgiverforening.

Koldkrigeren Hans Hetler var en perifer og på alle måder tvivlsom skikkelse på den yderste højrefløj i 60'erne og 70'erne. Men Hetler blev offentlig kendt, da han en dag i muntert lag begyndte at fortælle Ekstra Bladet om sit ulovlige samarbejde med Forsvarets Efterretningstjeneste med at registrere venstrefløjsaktivister. Da sagen rullede i medierne endte det med at koste en socialdemokratisk forsvarsminister posten. Hør mere kl. 11., når vi får besøg af forfatteren Frank Toft-Nielsen, der er aktuel med en ny bog om Hetler.

Vi skal også have uddelt Ugens Fidusbamse til en værdig modtager. Har du en kandidat eller kommentarer eller spørgsmål til vores gæster, så skriv til os på Facebook – Cordua & Steno. Husk du kan også følge programmet ved at “like” vores Facebookside.

Hør hele 1. time med bl.a. Pelle Dragsted her

Hør hele 2. time om Hans Hetler og Ugens Fidusbamse her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718