Kategorier

Lærer-lockout, centrum-venstres nye mission og Søren Gade i 'Cordua & Steno' torsdag

Lærer-lockouten er i gang. Analyse af konflikten og hvad det kan betyde for fremtidens konflikter på det offentlige arbejdsmarked får vi af arbejdsmarkedsforsker Ph.D. Mikkel Mailand fra Københavns Universitet kl. 10.05 i Cordua & StenoRadio 24Syv.

“DeltagerDanmark” er en ny bog, der udkommer   torsdag, og som er skrevet bl.a. af en række yngre politikere tilknyttet Centrum-venstretænketanken CEVEA mv. Bogen formulerer en vision, der skal engagere tusindvis af danskere til opfyldelse af en historisk mission, hvor borgerne skal genvinde magten over deres egne liv m.m. Hør med kl. 10.30, hvor vi får S-folketingskandidat Peter Hummelgaard og tidl. MF for SF, nu medlem af S,  Nanna Westerby i studiet.

Landbruget vil  øge sin  afsætning  via nye eksportmarkeder. Hvordan skal det ske? Og hvad med miljøet? Hør med når vi får besøg af Landbrug & Fødevarers adm. direktør Søren Gade. Det er i 2. time ca. kl. 11.30.

Inden da skal vi også dvæle ved de mange aktuelle begivenheder og naturligvis uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.   Har du et forslag til en fidusbamsekandidat eller spørgsmål og kommentarer til vores gæster før eller under udsendelsen så skriv til os via Facebook 'Cordua & Steno'.

Hør hele 1. time med Mikkel Mailand og siden Peter Hummelgaard og Nanna Westerby her.

Hør hele 2. time med Ugens Fidusbamse og siden Søren Gade her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718