Kategorier

Valgkamp, S-krise og samfundsydelse i Cordua & Steno torsdag

Danske valgkampe kører i tre uger, hvorefter de ligger i dvale i årevis. Sådan er det ikke i udlandet, hvor kampagnerne også kører mellem valgene. Det påpeger Alexander Tolstrup, der er aktuel med en ny bog om valgkampe og de nyeste tendenser inden for feltet. Han er gæst kl. 10.05 torsdag i 'Cordua & Steno'Radio24Syv.

Socialdemokraterne er i partiets største vælgermæssige krise i 100 år. En hovedårsag er, at partiet forsømte at udvikle en troværdig politik i de år, hvor man var i opposition. Det mener socialdemokraten Kasper Fogh, der i en årrække var spindoktor for fhv. overborgmester Ritt Bjerregaard. Hør med kl.10.30, hvor vi analyserer krisen i S og om det nye dagpengetiltag vil hjælpe partiet fremad.

Og så kommer vi heller ikke udenom at tale lidt om den ny samfundsydelse, når vi i 2. time uddeler Ugens Fidusbamse og kommenterer Ugens politiske begivenheder.

Forfatteren Simon Pasternak er bl.a. kendt som medforfatter af historiske noirkrimier, der foregår i 70'ernes og 80'ernes Danmark. Nu er han aktuel med en anden krimi 'Dødszoner', der foregår i et helt anderledes bizart historisk miljø, nemlig i den tyskbesatte del af Hviderusland midt under 2. verdenskrig. I 2. time er han gæst i vores serie om kunstneres forhold til politik.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time med Ugens Fidusbamse her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718