Kategorier

Peter Christensen, erhvervsuddannelser og S-oprør mod centralisering i 'Cordua & Steno' torsdag

De unge gider ikke erhvervsuddannelserne. I stedet for fylder de op på gymnasierne. Det er en udvikling, som både erhvervslivet og fagforeningerne advarer imod. Hvad gør vi ved det? Debat mellem de radikales uddannelsesordfører MF Lotte Rod og chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening Simon Neergaard-Holm. Det er i Cordua & Steno torsdag kl. 10.05 på Radio24Syv.

Venstre siger, at de er parat til en finanslovsaftale med regeringen. Vi har Venstres finansordfører Peter Christensen i studiet til en snak om de forestående finanslovsforhandlinger kl. 10.30.

VK-regeringen var skyld i beskæring af velfærden og ikke mindst en hidtil uset centralisering af magten, der har tømt kommunerne for demokratisk beslutningskraft. Og den nuværende regering viderefører på mange måder den samme politik. Det mener to socialdemokrater, MF Rasmus Prehn og kommunalbestyrelsesmedlem i Lyngby-Taarbæk kommune Simon Pihl Sørensen, der har skrevet en ny debatbog 'Frihed i fællesskab' og kræver nu et opgør med Fogh/Løkke-periodens politik. Det er kl. 11.05.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006.
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128