Kategorier

Mogens Jensen, kapitalfond og grundlov i 'Cordua & Steno' torsdag

Det går skidt med hensyn til at tiltrække investeringer til Danmark. Det går ud over vækst og beskæftigelse. Hvad gør vi ved det? Det taler vi om med Joachim Sperling, der repræsenterer Axcel Futures '“ et organ, der henter støtte fra en af landets store kapitalfonde, Axcel. Det sker i Cordua & Steno kl. 10.05 på Radio24Syv.

'Det er grundlovsstridigt'. Det argument hører man ofte i den politiske debat. Det er dog de færreste, der har læst Grundloven, og det er heller ikke alle, der helt forstår den. Det har højesteretsdommer og tidl. professor i stats-og forvaltningsret, Jens Peter Christensen, skrevet en lille bog om med 18 letlæste forklarende fortællinger om Grundloven. Han er gæst kl. 10.30.

Socialdemokraterne holder kongres i weekenden. Der bliver nok at snakke om blandt de delegerede forud for at et nyt folketingsår begynder på tirsdag. Vi har partiets næstformand, Mogens Jensen i studiet i 2. time.

'Danmark er et tabersamfund'. Det mener VU's nyvalgte landsformand, Jens Husted. Hvad bilder den unge fløs sig i grunden ind? Få svaret sidst i udsendelsen, når VU-formanden kommer forbi.

Undervejs skal vi sædvanen tro vende den politiske situation og uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager. Husk at du kan skrive til os med forslag, spørgsmål og kommentarer via Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718