Kategorier

Metal-formanden og Rasmus Botoft i Cordua & Steno

'DSB af banen' hedder en ny bog af trafik- og fremtidsforskeren Uffe Palludan. Han er ikke begejstret for hverken regeringens togfond eller de gældstyngede statsbaner. Palludan er gæst torsdag kl. 10.05 i 'Cordua & Steno'Radio 24Syv

Dansk Metals formand Claus Jensen talte i sidste weekend på Venstres Landsmøde. Hvad i alverden lavede han der? Og hvordan fastholder vi produktionsarbejdspladser i Danmark? Metal-formanden er i studiet kl. 10.30.

Rasmus Botoft '“ den ene halvdel af DR-satireprogrammet 'Rytteriet'– har længe henrykket det ganske land bl.a. med de livsglade figurer fra whiskybæltet 'Poul & Fritz'. Hvordan ser Botoft på den politiske satire anno 2013? Mød Rasmus Botoft først i 2. time kl. 11.05.

“Ordo-liberalismen” eller 'den sociale markedsøkonomi' er den dominerende økonomisk filosofi i Tyskland, som i efterkrigsårene blev udviklet af bl.a. økonomen Walter Eucken på Universitet i Freiburg, Baden-Württemberg. Hvad de færreste er klar over, er, at ordo-liberalismen også er blevet den mest dominerende retning i dansk økonomisk tænkning. Det mener professor i Statskundskab professor Peter Nedergaard. Hør forklaringen sidst i 2. time.

Undervejs skal vi også uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager, og har lytterne spørgsmål til væres gæster eller kommentarer til udsendelsen så skriv til os via vores Facebook-side 'Cordua & Steno'.

Vi høres ved hver torsdag mellem kl. 10-12 på Radio24Syv.

Hør hele 1. time med Uffe Palludan og Claus Jensen her

Hør hele 2. time med Rasmus Botoft og Peter Nedergaard her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718