Kategorier

3F-formand, 'Comeback Kid', M. Løkkegaard og trafikdebat i Cordua & Steno torsdag

'Danmarks Stærkeste Fagforening' hedder det i reklamerne for fagforeningen 3F har fået ny formand. Han hedder Per Christensen og han kommer forbi kl. 10.05 i Cordua & Steno torsdag på Radio 24Syv til en snak om fagbevægelsens udfordringer.

Hvad virker? Trafikinvesteringer eller gadelukninger og betalingsring? Vi blænder op for kommunalvalget i Cordua & Steno med en debat om løsningerne på trafikproblemerne i Storkøbenhavn. I panelet sidder overborgmester Frank Jensen (S), Enhedslistens Morten Kabell og Lars Dueholm fra Liberal Alliance.

Anders Samuelsen har netop udgivet en erindringsbog 'Comeback Kid' om et liv i rutsjebanen politisk og personligt. Vi har LA-lederen i studiet til en snak om bogen, og hvad der ledte frem til, at LA er den politiske succes, som partiet er i dag.   Det er kl. 11.05

Morten Løkkegaard var engang mr. News, men for nogle år siden skiftede han kurs og blev Venstre-politiker og blev valgt ind i Europaparlamentet. Hvad har han fået ud af det? Og hvordan ser han på den krise som EU, står i dag, og de ændringer som man p.t. diskuterer i EU om bl.a. direkte valg af EU’s præsident? Det er kl. 11.30.

Luk op for Cordua & Steno torsdag kl. 10-12 på Radio 24Syv og følg med i programmets tilblivelse og i debatterne på Cordua & Stenos Facebookside, hvor man også kan nominere en kandidat til Ugens Fidusbamse til en person, der har markeret sig på fornuftig vis i dansk politik.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “3F-formand, 'Comeback Kid', M. Løkkegaard og trafikdebat i Cordua & Steno torsdag”

Lukket for kommentarer.