Kategorier

EU-topmødet, Togfond-debat og Cuba i Cordua & Steno torsdag

3GI-sagen fører nu til kritik af embedsmændene, skattesagskommissionen gennemfører de seneste afhøringer og produktivitetskommissionen kritiserer omfanget af humanistisk uddannede. Og nu har Europabevægelsen udpeget en Melodi Grand Prix-vinder til Ã…rets Europæer.   Vi vender disse og andre sager i Cordua & Steno fra kl 10.05, hvor vi også har et interview med Margrethe Vestager i anledning af modtagelsen af Cordua & Stenos Bismarck-pris.

Togfonden mangler tre milliarder kr. fordi olieprisen ikke er steget i det omfang, som regeringen regnede med. Hvad gør vi ved det? Debat mellem SFs Karina Lorentzen Dehnhardt og Mike Legarth fra de konservative.

EU-topmødet er over os!   Hvad skal de europæiske toppolitikere nu beslutte?   Vi har Sine Nørholm Just fra CBS i studiet og Radio24Syvs Europa-redaktør Mathias Østerlund med på en forbindelse fra Bruxelles. Det er først i 2. time

Der er herhjemme efterhånden ret bred konsensus om, at Cuba som samfund ikke er et paradis på jord. Badestrandene, klimaet og musikken er der dog intet i vejen med. Men hvad er egentlig situationen på Cuba her og nu? Er der reformer på vej? Det taler vi med ca. 11.30   latinamerika-kenderen, Niels Westy, der også er kendt som liberal debattør.

Undervejs skal vi også uddele Ugens Fidusbamse til en værdi modtager. Har du et forslag eller andre kommentarer til programmet, så skriv til os på Cordua & Stenos Facebookside.

Hør 1. time med Ugens Fidusbamse og togfondsdebat her

Hør 2. time om EU-topmødet og Niels West om Cuba her  

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718