Kategorier

Sass, nødløgn, Ukraine og Wehmüller i Cordua & Steno torsdag

Mens vi venter på at se hele den for længst bebudede vækstpakke '“ eller vækstinitiativerne – fra regeringen, så har vi fået erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen i studiet. Hvornår kommer opsvinget?
Situationen i Ukraine ligner mere og mere end borgerkrig. Vi får formanden for Dansk-Ukrainsk selskab. cand. mag. i øststatskundskab  og historie, Ivan Nester Nielsen, til en analyse af forholdene lige nu og her.
Anne-Mette Wehmüller er SF-kandidat til Europa-Parlamentet og opfatter sig selv som 'fuldblodseuropæer'. Hun er af dansk-tysk afstamning og frygter den højrebølge, som ifølge meningsmålingerne forud for valget, ser ud til at skylle ind over Europa.
'Nød lærer embedsmænd at lyve'. Sådan kan man omskrive et gammelkendt ordsprog for at beskrive den aktuelle situation i dansk politik, hvor to embedsmænd nu skal tilbage til deres chefstillinger i Justitsministeriet efter at være blevet frifundet efter en tjenstlig undersøgelse, hvor tre dommere har endevendt sagen. Det og alt det andet aktuelle i dansk politik skal vi omkring samt naturligvis og ikke mindst: Uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.
Husk at I kan skrive ind til os med forslag, spørgsmål til gæsterne og kommentarer på Cordua & Stenos Facebookside,

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718