Kategorier

Connie Hedegaard og ung EU-debat i Cordua Steno torsdag

Er der mere at komme efter – for denne gang – i Lars Løkkes bilagscirkus? Vi følger op på endnu en turbulent uge i dansk politik i Cordua & Steno på torsdag mellem kl 10-12 på Radio24Syv.

Den snart afgående EU-kommissær Connie Hedegaard har for nyligt udgivet sin personlige beretning om Europa 'Fra Kold Krig til Lakridspiber', hvor hun blandt andet gør status over Danmarks EU-medlemskab. Hedegaard er gæst i programmets 1. time.

Europa-Parlamentsvalget står for døren. På søndag går det løs, hvor vælgerne i de fleste EU-lande herunder i Danmark skal til valgurnerne. Herhjemme skal vi vælge 13 parlamentarikere til at repræsentere danskerne i det efterhånden ganske indflydelsesrige Europa-Parlament.   Vi har derfor valgt at invitere fire yngre kandidater fra partier, som i dag enten sidder eller er tilknyttet de parlamentsgrupper, der i dag har nogen eller stor indflydelse i Europa-Parlamentet eller som ventes at få indflydelse af betydning de næste fem år. Kandidaterne er de Radikales Karen Melchior, Socialdemokraternes Kathrine Alexandrowiz, Josefine Kofoed Christiansen fra de Konservative og endelig Nicolai Svejgaard Poulsen fra Venstre.

Husk at du kan skrive til os via Cordua & Stenos Facebookside med spørgsmål og kommentarer til programmet eller vores gæster samt give dit bud på, hvem der fortjener Ugens Fidusbamse. Følg os også på Twitter @corduasteno

Hør 1. time bl.a. med Connie Hedegaard her

Hør 2. time med fire yngre EU-positive kandidater fra partierne her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718