Kategorier

Kristian Jensen, EU-topmøde, Hans Mortensen & Mylenberg om Erling Olsen i Cordua & Steno torsdag

Venstres næstformand Kristian Jensen er gruppeformand, men udgør også ene halvdel af det 'formandsskab', som nu svinger taktstokken i det store tidligere regeringsparti. For nylig indgik Venstre en aftale om en vækstplan, der også får intern kritik. Venstre har haft nogle tumultariske uger kulminerende med det dramatiske hovedbestyrelsesmøde for nogle uger siden. Hvordan kommer Venstre videre? Kristian Jensen er gæst i Cordua & Steno torsdag på Radio24Syv.

Torsdag er også sæsonafslutning for Cordua & Steno, men inden sommerferien, skal vi have uddelt Ã…rets Sommerfidusbamse til en dansk politiker, der har gjort det godt. Traditionen tro, så overlader vi motivation og uddeling af den prestigiøse pris til en anerkendt iagttager af dansk politik. I år Weekendavisens Hans Mortensen.

  'Den Hemmelige Socialdemokrat' blev en bestseller, der tidligere på året skabte stor furore i det store regeringsparti, og fænomenet skrev direkte i forordet til sine afsløringer, at forbilledet for skriverierne var 'Dr. Mefisto' alias daværende boligminister Erling Olsen (S), som var en mand for sin hat, når det gjaldt finurlige udtalelser og forbløffende evne til at overleve åbenlys illoyalitet. Vi tager en tur tilbage i den politiske tidsmaskine med redaktør på Fyns Amts Avis,  Troels Mylenberg, som tidligere har skrevet om Olsen og hans karriere.

EU-topmødet torsdag-fredag afgør formentlig om Helle Thorning-Schmidt får en toppost i den nye EU-kommission. Vi får de sidste analyser og prognoser, om hun får posten og om Danmark i så fald skal have en ny statsminister. Vi taler med Radio24Syvs Tore Keller fra Bruxelles.

Hør med i Cordua & Steno på Radio 24Syv torsdag mellem kl. 10-12. Skriv til os med spørgsmål og kommentarer og kom også gerne med bud på en modtager af Ugens Fidusbamse via Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time med bl.a. Kristian Jensen her

Hør hele 2 time med Troels Mylenberg om Erling Olsen og siden Sommerfidusbamse-samtale med Hans Mortensen her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718