Kategorier

Mads Fuglede om Nixon og Anders Samuelsen om LAs sommerudmeldinger i Cordua & Steno torsdag

Liberal Alliance vil gerne i regering. Og de vil også frigive hash. Og nu er de også på banen med en socialpolitik, hvor de nederste i samfundet skal have mulighed for at arbejde skattefrit. Vi får Liberal Alliances politiske leder Anders Samuelsen i studiet til at forklare os og lytterne de mange nye udspil. Det er i første time af denne første udgave efter sommerferien af Cordua & Steno på Radio24syv torsdag kl. 10-12.

Det er sommergruppemødernes tid og værterne evaluerer sommerens politiske debat og prøveballoner forud for en efterårsæson, der kan vende op og ned på dansk politik. Måske får vi folketingsvalg og/eller en ny statsminister.

'I'm not a crock', forsikrede USA’s 37. præsident Richard Nixon verdensoffentligheden og sit lands borgere. Men på fredag den 8. august er det præcis 40 år siden, at han i vanære måtte forlade præsidentembedet efter Watergate-affæren som siden blev den politiske skandales urfortælling og som fødte den kritiske politiske journalistik. Vi får USA-kender Mads Fuglede i studiet i 2. time til en snak om Nixons bemærkelsesværdige, men noget brogede politiske karriere.

Husk at du som sædvanlig kan skrive ind til os med et bud på Ugens Fidusbamse og komme med kommentarer og spørgsmål til gæsterne via Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time med Jesper Termansen og Anders Samuelsen her

Hør hele 2. time med Mads Fuglede om Richard Nixon  her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718