Kategorier

Antisemitisme i Danmark, S-kampagnen mod DF og V-udlændingeoplæg i Cordua & Steno torsdag

Venstre er barslet med et udlændingeoplæg, der har skabt stor debat, fordi man ønsker at skærpe kravene til ikke-vestlige indvandrere, der kommer til Danmark. Vi får Venstres politiske ordfører Inger Støjberg i studiet.

Det er i Cordua & Steno på torsdag på Radio24Syv mellem kl. 10-12.

Socialdemokraterne har indledt en kampagne mod Dansk Folkeparti, som beskyldes for ren overbudspolitik, hvor man lover vælgerne gaver uden at anvise finansiering. Vi tager debatten mellem Socialdemokraternes politiske ordfører Maja Panduro og Dansk Folkepartis næstformand Peter Skaarup.

Siden konflikten i Gaza brød ud i juli har foreningen Det Jødiske Samfund i Danmark registreret 29 tilfælde af overfald '“ fysisk eller verbalt '“ overfor danske jøder. Er antisemitismen på fremmarch i Danmark? Hvad kan man gøre ved det?   Det taler vi om med næstformanden for Det Jødiske Samfund i Danmark Jonathan Fischer.

Har du spørgsmål eller kommentarer til programmet, vores gæster eller har lyst til at forslå en kandidat til Ugens Fidusbamse, så skriv til os på Facebooksiden Cordua & Steno.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718