Kategorier

Borgerlig uenighed om immigrationspolitik og Øhrgaard om Adenauer i Cordua & Steno torsdag

De konservative kritiserer Venstres udlændingeoplæg for at diskriminere unødigt mellem de grupper af immigranter 'som vil og kan' Danmark. Hvor dybt stikker uenigheden? Debat mellem Venstres indfødsretsordfører Jan E. Jørgensen og De konservatives Casper Strunge.  Det er torsdag i Cordua & Steno kl. 10-12 på Radio24syv.

Vi skal også have uddelt Ugens Fidusbamse og tale om Anders Foghs nye job som international konsulent på Business Class. Så ser vi bl.a. frem mod Venstres landsmøde '“ fire måneder efter det dramatiske hovedbestyrelsesmøde '“ der var ved at save benene af blå bloks statsministerkandidat.

Konrad Adenauer er måske det største politiske ikon i forbundsrepublikken. Torsdag markerer vi traditionen tro Tysklands Genforeningsdag (der er om fredagen 3.10) med en såkaldt “Tysktime”, hvor vores husven professor Per Øhrgaard tager os med tilbage til den gamle forbundskanslers tid i de første årtier lige efter 2. verdenskrig.

Husk at man kan skrive til os og vores gæster via Radio24syv – Cordua & Steno med forslag og kommentarer.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time med Per Øhrgaard om Konrad Adenauer her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718