Kategorier

Lindvig om Morales, Kina vs. Islamismen og Grau om vælgernes bilvalg i Cordua & Steno

Bolivias socialistiske præsident Evo Morales blev for nylig genvalgt til en 3 periode. Hvad er det denne mand kan og hvad er demokratisk socialisme på boliviansk? Latinamerikakender og journalist Niels Lindvig er gæst torsdag Cordua & Steno på Radio 24Syv.

Set fra Vesten har kampen mod Islamismen især i form af IS lige nu førsteprioritet i udenrigspolitikken. Men hvordan har et land som Kina det med islamismen både inden for og uden for landets grænser? Det spørgsmål svarer forsker og lektor ved Forsvarsakademiet Liselotte Odgaard og terrorekspert og seniorforsker på DIIS, Lars Erslev Andersen på.

Hvilken bil kører Enhedslistens Christian Juhl egentlig? Og hvad med DFs Søren Espersen? Er de og deres politikerkollegers valg af transportmiddel repræsentativt for deres vælgere? I 2. time er livsstilseksperten Christian Grau – fra tv-programmet “Kender du typen?” – i studiet til en snak med os om vælgernes valg af biler.

Husk at du kan skrive til os via Facebook med spørgsmål og kommentarer via Cordua & Stenos Facebookside også med forslag til Ugens Fidusbamse.

Hør hele 1. time bl.a. med Niels Lindvig her

Hør hele 2. time med Christian Grau her

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718