Kategorier

Deflationens Spøgelse, Skat & Retssikkerhed og Kaspar Colling Nielsen i Cordua & Steno torsdag

Deflationens spøgelse hjemsøger nu det stagnationsramte Europa. Om få uger rammer den Danmark? Men er der noget at være bange for? Hvorfor være bekymret over faldende oliepriser? Vi får Børsens økonomiske redaktør Thomas Bernt Henriksen i studiet til at forklare os om fænomenet, og hvad man evt. kan gøre ved det?

Det er i Cordua & Steno torsdag kl 10-12, hvor vi naturligvis også skal tale om Charlie Hebdo. En svensk avis Aftonbladet mener, at den franske avis' tegninger er alt for stødende for et svensk publikum, og forleden kunne man observere en tyrkisk statsminister marchere arm i arm med vestlige ledere i demonstration i Paris til fordel for ytringsfriheden! Hvadbehager?

Når SKAT har tabt en sag til en borger, så skal SKAT ikke have lov at anke sagerne videre. Det skal styrke borgernes retssikkerhed, mener Venstre i et nyt retssikkerhedsudspil. Men styrker det retssikkerheden i det lange løb? Debat i 2. time mellem Venstres Preben Bang Henriksen og SFs Lisbeth Bech Poulsen.

Kaspar Colling Nielsen hyldes som en af vores mest originale forfattere, som også blander sig i den offentlige debat. For et par år siden kom hans roman 'Den danske borgerkrig 2018-2024', der beskriver velfærdsstatens kollaps i kølvandet på en finanskrise, som den vi lige har oplevet. Mød Kaspar Colling Nielsen sidst i programmet til en samtale om kunst, satire og politik.

Husk at I kan skrive til os med spørgsmål og kommentarer og ikke mindst bud på en modtager af Ugens Fidusbamse.

Hør 1. time om deflationens spøgelse med Thomas Bernt Henriksen her

Hør 2. time med debat om Vs retssikkerhedsudspil og Kaspar Colling Nielsen her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718