Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Islam uden vold, morderens miljø og verdens ulighed og velstand i Cordua & Steno torsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

februar 18, 2015

Comments icon

2 kommentarer

Tiden er kommet til at muslimerne selv får pillet volden ud af Islam, mener den nyslåede folketingskandidat for De konservative Naser Khader. Han er gæst i Cordua & Steno torsdag på Radio24syv – et program, som i denne uge er præget af weekendens religiøst motiverede mord i København. Hør med mellem kl. 10-12.

Hvorfor begik en 22-årig dansk-palæstinensisk mand de to mord? Hans baggrund var grov kriminalitet med tilknytning til Nørrebros hårdkogte bandemiljø og radikal islam, som formentlig motiverede hans ugerninger. Hvad er det for miljøer, og hvad kan vi gøre for at bekæmpe uvæsnet? Vi spørger sociolog Aydin Soei og imam Fatih Alev. I Lyttere er også velkommen til at ringe ind med spørgsmål!

Uligheden i verden er ude af kontrol og det går ud over væksten, mener U-lands-organisationen IBIS og opfordrer bl.a. til bedre skattelovgivning. Cepos mener, at IBIS fokus i stedet for omfordeling skulle være på om velstanden blandt fattige stiger. Debat mellem Lars Koch fra IBIS og Martin Ã…gerup fra Cepos.

Vi skal også uddele Ugens Fidusbamse. Har du et bud eller har du spørgsmål eller kommentarer til vores gæster, så skriv til os på Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time med Ugens Fidusbamse og Naser Khader her

Hør hele 2. time om morderens baggrund og debat om ulighed i verden her

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  2 Comments

 1. August Vang

  sagde den 10. marts 2015 kl. 13:56:

  Jarl jeg vil bare synes at det er noget værre noget du skriver

 2. Jarl Cordua

  sagde den 11. marts 2015 kl. 14:23:

  August. Nå for søren. Ja det må jeg så prøve at lære at leve med.

Bottom border