Kategorier

Cordua & Stenos valgforsamlinghus, svensk politik og græsk økonomi torsdag

Valget er udskrevet, og Cordua & Steno blænder op for den første valgdebat med folketingskandidaterne Uzma Ahmed fra Alternativet,   Josefine Kofoed Christiansen, konservative,   Mads Fuglede, Venstre og Peter Hummelgaard Thomsen, Socialdemokraterne. Hvad er der i vejen med Danmark? Hvad skal vi gøre ved det? Og hvorfor skal vi stemme på jer? Lytterne er meget velkommen til at stille spørgsmål til kandidaterne via Cordua & Stenos Facebookside. Hør med i morgen kl 10.05 på Radio24syv.

Tragedien/føljetonen om Grækenlands økonomi fortsætter. Den venstreorienterede Syriza-regering står igen foran en stabel rudekuverter i juni måned som de ikke kan betale. Samtidig nægter man at gennemføre reformer og skære yderligere ned. Hvad er løsningen? Økonom Lars Christensen har måske et bud. Hør med i 2. time.

I Sverige holder de etablerede politikere SverigeDemokraterne ude af beslutningsprocessen selv om at der efter valget i fjor reelt set er et blåt flertal. Resultatet er, at de borgerlige fortsat går tilbage i målingerne, mens SverigeDemokraterne støt og roligt fortsætter fremgangen. Er der tegn på borgerligt digebrud? Vi får en analyse af Morten Rud Pedersen, der har fulgt svensk politik tæt igennem mange år.

Hør 1. time med valgforsamlingshuset her

Hør 2. time med Lars Christensen og Morten Rud Pedersen her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718