Kategorier

Socialpolitisk debat, boligskat og UK-krav om reform af EU i Cordua & Steno torsdag

Valget er godt i gang, og vi er nu i uge 2 af valgkampen.

Under valgkampen har de radikale hevet boligskatte-spøgelset ud af skabet. Det er ellers en debat, som er parkeret af politikerne i et stort forlig indtil 2020, men allerede nu vil radikale diskutere en øget boligbeskatning til den tid. Debat mellem Sofie Carsten Nielsen (RV) og Rasmus Jarlov (K)

Vi blænder derfor op for en socialpolitisk debat mellem Karen Ellemann (V) og Pernille Rosenkrantz-Theil (S). Hvad gør vi ved den bevidste misbrug af statsforvaltningen i skilsmissesager med opdigtede incestanklager, som bl.a. Radio24syv og DR2 tidligere på foråret afdækkede i en række udsendelser?

Den nyvalgte konservative britiske premierminister David Cameron lovede under valgkampen en folkeafstemning om briternes forhold til EU. Han kræver reformer og er for tiden på rundrejse rundt i Europa for at vinde forståelse for de britiske krav, som det ikke er helt klart, hvad er? Euro-skeptikere i Danmark især Dansk Folkeparti hænger i øvrigt hatten på Camerons reformkrav. Til at hjælpe os med at få overblik over det, får vi besøg af en ekspert både i EU-forhold, men også i britisk politik. Det er analytikeren Maja Kluger Rasmussen fra tænketanken Europa.

Hvis I har spørgsmål, kommentarer eller forslag til gæster og emner, så skriv gerne på Cordua & Stenos Facebookside '“ også med et bud på Ugens Fidusbamse.

Hør 1. time med boligskattedebat og debat om opdigtede incestanklager i skilsmissesager her

Hør 2. time med Sven Ove Gade om Dragsdahl-sagen og Maja Kluger Rasmussen om UKs krav om EU-reformer her

 

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718