Kategorier

Radio24syvs afslutningsdebat og valgkampevaluering i Cordua & Steno torsdag

Ligesom vi begyndte ligesådan slutter vi Cordua & Stenos dækning af valgkampen 2015 med en afslutningsdebat med fire nye folketingskandidater fra fire forskellige partier. Debat på valgdagen torsdag med  Aia Fog, DF,  Mia Nyegaard, De radikale,  Niels Westy, Liberal Alliance og  Leif Donbæk, SF.

Vi har sendt 'Situationsrummet' sammen med  Lars Trier Mogensen  fra 'Det Røde Felt' om morgenen gennem hele valgkampen. I morgen sender vi dette program for sidste gang, men vi tager i 2. time en evaluering af valget og kigger lidt i krystalkuglen om, hvad vi tror, der sker, når valgresultatet foreligger torsdag ud på aftenen.

Hvilke partier har ført en god valgkampagne og hvem skal hjem og øve sig til næste gang? Vi har indkaldt et eksperthold bestående af kommentator  Søs Marie Serup, BT med en fortid på Venstres kampagnehold og  Kasper Fogh, der har erfaringer med kampagner for S i København.

Det er Cordua & Steno i morgen torsdag fra kl. 10-12 på Radio24syv. Husk at man kan skrive til os med spørgsmål og kommentarer på Cordua & Stenos Facebookside.

Hør 1. time med Radio24syvs afslutningsdebat her

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718