Kategorier

Fælles blå EU-politik, Nye MF'ere, og Ã…rets Sommerfidusbamse i Cordua & Steno torsdag

I valgkampen åbenbaredes en ny fælles blå EU-politik, hvor de fire partier vil have Danmark til at tilslutte sig den britiske premierminister David Camerons kamp mod, at alle EU-borgere skal have ret til sociale ydelser i alle lande. Vil det reelt ændre Danmarks forhold til EU? Vi får en analyse og kommentar af Tænketanken Europas direktør Bjarke Møller.

Omtrent en tredjedel af folketinget er blevet udskiftet ved valget den 18. Juni. Vi har inviteret tre nye MF'ere fra blå blok Laura Lindahl,  LA, Marcus Knuth fra Venstre og Jeppe Jakobsen fra Dansk Folkeparti. Hvad håber de at få lavet om på Tinge og hvad har de af forventninger til et liv i politik?

Traditionen tro så har vi i det sidste program inden sommerpausen inviteret en respekteret iagttager af dansk politik i studiet til egenhændigt '“ og uden at vi blander os – at uddele Ã…rets Sommerfidusbamse til en dansk politiker, som har gjort det fremragende i det forløbne år. I år er gæsten ingen ringere end DR's Jens Ringberg.

Har I lyttere spørgsmål og kommentarer til dagens program og gæsterne, så er I meget velkommen til at skrive til os via Cordua & Stenos Facebookside.

Hør 1. time af programmet med Bjarke Møller, Jeppe Jakobsen, Laura Lindahl og Marcus Knuth her  

Hør 2. time bla. med Jens Ringberg og Ã…rets Sommerfidusbamse her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718