Kategorier

“Hitlers Æselører” på Radio24syv

Denne sommer er jeg vært på og tilrettelægger af et nyt program på Radio24Syv  med titlen “Hitlers Æselører”.

Programmet beskæftiger sig om nyere fortrinsvis danske udgivelser om Den 2. Verdenskrig.

Alle programmerne kan podcastes her

1. program er med historiker Ole Steen Hansen, der er forfatter til bogen “Bombemål Berlin”, der er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck og handler om briternes forsøg på at bombe Nazi-tyskland til overgivelse.

2. program er med historiker Jakob Sørensen, der er forfatter til bogen “Spøgelsesfronten  – Ardennerne 1944: Hitlers sidste offensiv”, der er udkommet på forlaget Gyldendal.

3. program er med historiker Thomas Harder, der forfatter til bogen “Kryssing”, der er udkommet på forlaget “Lindhardt og Ringhof”, og som omhandler Frikorps Danmarks første chef.

4. program er med historiker Henrik Lundtofte, der er forfatter til bogen “Håndlangerne  – Schalburgkorpsets Efterretningstjeneste og Hipokorpset 1943-1945”, der er udkommet på Politikens Forlag.

5. program med rigsarkivar Peter Birkelund, der er forfatter til bogen “Sabotør i Holger Danske”, der er udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof.

6. program med historiker Therkel Stræde, der sammen med Dennis Larsen er medforfatter til bogen: “En Skole i Vold . Bobruisk 1941-44 – Frikorps Danmark og det tyske besættelses-herredømme i Hviderusland”,  der er udkommet på forlaget Gyldendal.

Yderligere to programmer er indtil videre planlagt i serien.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718