Kategorier

Kongehusdebat, afsked med 2015, Franz Josef Strauss og i Brugsen med Kristian Ditlev Jensen i Cordua & Steno Nytårsaftensdag

Den legendariske ministerpræsident i Bayern, tyske forsvarsminister og formand for det stærkt indflydelsesrige konservative bayerske parti CSU Franz Josef Strauss kunne i september 2015 have fyldt 100 år. I vores serie om betydningsfulde politikere i vores store naboland skal vi nu sammen med  professor Per Øhrgaard tale om Strauss og hans tid.

Det er i 1. time af Cordua & Steno kl. 10.05 på Radio24syv.

'Vi ses i Brugsen' hedder en ny bog, der fortæller om brugsforeningernes grundlæggelse og virke '“ før og nu med forfatteren m.m. Kristian Ditlev Jensen, som vi har sat i stævne i en af COOPs nyere forretninger på Hovedbanegården.

2015 var på mange måder ikke ligefrem et jubelår, men er det hele billedet? Cordua & Steno tager afsked med 2015

Spids ører Margrethe! Før champagnen serveres til majestætens traditionsrige nytårstale tager vi den store debat om Kongehusets fremtid og evt. delvise privatisering med Alternativets leder Uffe Elbæk, det tidligere revolutionære og nuværende MF(S) Pernille Rosenkrantz-Theil, MF (DF), kongehusordfører Christian Langballe og tidligere folketingskandidat for LA, Niels Westy.

Alle vores lyttere ønskes et godt nytår!

Hør 1. time med Per Øhrgaard om Franz Josef Strauss og Kristian Ditlev Jensen om Brugsen her

Hør 2. time med værterne, der tager afsked med 2015 og den store kongehusdebat her

 

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718