Kategorier

Støjberg-bog, LA og K i regering og Putins franske præsident i Cordua & Steno torsdag

Liberal Alliance og de konservative er tilsyneladende på vej i regering med Venstre. Er det en god idé? Det diskuterer vi med et 'all female panel' Anna Libak, Berlingske, tidligere LA-pressechef Amalie Lyhne og Pernille Weiss Therkildsen, der er konservativ folketingskandidat.

Frankrig er i gang med at vælge ny præsident. For nylig vandt Francois Fillon første runde af det franske centrum-højre parti Republikanernes primærvalg. Han er meget glad for Rusland og vil have sanktionerne ophævet, og så går han ind for en hård kurs overfor indvandrerne. Vi får en analyse af Pierre Collignon '“ tidligere mangeårig chefredaktør på Jyllandsposten.  

Lederen af det svenske konservative parti Moderatarna, Anna Kinberg Batra siger, at hun har taget fejl vedr. indvandrerpolitikken. Vi får en analyse af den svenske journalist Staffan Dahllöf.

Hvordan blev Inger Støjberg til den både omstridte, men også sine steder populære Venstre-politiker, som hun er i dag. Det givet de to forfattere Andreas Karker og Martin Hjort et bud på i en ny bog. De er gæster sidst i programmet.

Hør hele 1. time bl.a. med debat om ny borgerlig regering her

Hør hele 2. time bl.a. med forfattere til ny bog om Inger Støjberg her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718