Kategorier

Hvad er oddset for valg?

For tiden raser diskussionen i politisk interesserede kredse – og særligt blandt politiske junkies ligesom overtegnede, hvorvidt et valg er lige om hjørnet. (Tirsdag i næste uge er mit umiddelbare bud)

Ovre på kommunikationsforum.dk har jeg samlet argumenter for og imod et valg nu eller senere. Der er også sat odds på udfaldene. Deltag gerne i debatten.

P.S. Bræstrup har i øvrigt udfordret mig og sat en kasse øl på højkant med påstand om, at valget ikke kommer her i efteråret. Det væddemål har jeg taget imod! 😉

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

5 kommentarer til “Hvad er oddset for valg?”

Kære Jarl

Da odds er (engelsk) flertal, kan det da aldrig skulle hedde oddset, men oddsene. Jeg har set formen andre steder og har undret mig.

Der er for øvrigt tale om et gammelt lån i engelsk fra oldnordisk oddi med betydningen ‘sammenstød, ulige tal’. Det er samme ord som nudansk odde ‘næs’. Så hvad er odderne?

Arild

Hej Jarl

Kommunikationsforum spasser, så kommentaren kommer her. 21.september 1994 hang jeg på Toga og hørte sossernes ulidelige omend sært fængende “Swing it up”. Så det må vel være datoen for seneste septembervalg…

Jeg tror nu det kommer en uge før…

Hey hey hey! Swing it up, baby!”

Og så Mogens Jensen som Nyrup: “Ich bin ein kurveknäcker…”

Ja, SANGEN var rigtig god 😉

Ja, der går mange rygter, nogle af dem bedre end andre.

11. september er mit bud, baseret på jungletrommerne.

/Limagolf

[…] ud og komme med konkrete forudsigelser. Det gik galt, da han her til august med stor selvsikkerhed spåede et septembervalg. Men modsat alle andre tør han i det mindste lægge hovedet på […]

Lukket for kommentarer.