Kategorier

Gry Möger i “Cordua & Steno”

Kommunisten Børge Houmann var en af modstandsbevægelsens helt centrale, men mindre kendte skikkelser. Nu har han fået sin egen biografi med titlen 'Hvem er Nielsen?' skrevet af historikeren Morten Møller, som kommer i studiet. Gry Möger Poulsen er SFUs markante formand. Vi tager en snak med hende om SFs sejre og nederlag i regeringen, og hvad der driver hendes politiske engagement. I 2. time diskuterer, hvordan vi i Danmark kan fastholde arbejdspladser til de mange mennesker, der hellere vil bruge deres evner med hænderne frem for at sidder foran en computer hele dagen. Det sker med næstformand i SF Matias Tesfaye og afdelingschef i Håndværksrådet, Frank Korsholm. Det halter med integrationen over Øresund. Vi tager en debat med direktør i Øresundskomiteen Finn Lauritzen, Venstres øresundsregionsordfører Martin Geertsen og minister for nordiske anliggender, Manu Sareen.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Gry Möger i “Cordua & Steno””

Gry Möger Poulsen….

Er det så svært at finde gæster med bare et minimum af indsigt eller erfaring, at hun er interessant at hente i studiet.

På et jævnt dansk provinsgymnasium er der så mange Gry Möger’ere at man kan fodre svin med dem. De har aldrig sagt eller tænkt noget interessant, men er da gode til at læse op af bøger i samfundsfag.

Men hvorfor I ønsker at promovere hende, er over min forstand. Hun er notorisk overfladisk og klichefuld og har qua hendes alder og livsforløb ingen erfaring eller viden om noget som helst der vedrører andre end teenagere.

Lukket for kommentarer.