Kategorier

Tysktime torsdag om Helmut Schmidt i 'Cordua & Steno'

Tyskland kunne onsdag fejre sin 21. genforeningsdag. Vi markerer dagen ved torsdag kl. 10.03 på Radio 24Syv at sætte fokus på tysk politik netop nu og på en af forbundsrepublikkens største skikkelser altkansler Helmut Schmidt (SPD), der trods sin høje alder stadig er aktiv med fuld cigaretføring. Det sker i hele 1. time i godt og kyndigt selskab med Tysklandskenderne professor Per Øhrgaard, CBS og professor ved SDU, Christian Benne.

I 2. time får vi besøg af Jens Jonatan Steen fra centrum-venstretænketanken Cevea, der i en kronik for nylig slog til lyd for, at rød politik skal tage mere hensyn til den personlige frihed. Vi har ham i studiet for at uddybe det og debattere med de radikales sundhedsordfører Camilla Hersom.
Hvad sker der lige med de konservative og deres holdning til EU-forbeholdene? Vi beder partiets formand  Lars Barfoed skære igennem ca. kl. 11.30.

Et nyt folketingsår er løbet i gang og formandsvalgkampen i SF er stadig i gang med Villy Søvndals måske sidste stunt. Vi tager pulsen på dansk politik og uddeler Ugens Fidusbamse sidst i 2. time.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “Tysktime torsdag om Helmut Schmidt i 'Cordua & Steno'”

glæder mig helt vildt ! ( og ikke alene, men også fordi han holder smøgen højt, og viser at de ikke er nogen hindring for omtanke)
Men kan I ikke følge op senere med en halv time om Merkel og om Steinbrück. Jeg har set sidstnævnte et par gange på ARD, bl.a. i en diskussion med Sarrazin engang tidlig sommer. Hvor Steinbrück jo giver et svar på hvorfor EU, som ingen danske politikere bare er i nærheden af.
Når du/I klager over statsministre uden dybde, så er der i alle tilfælde her en mand meget nødig vil til eksamen ved, hvis man ikke er forberedt. Der er bare en hel anden intellektuel dybde end vi er vant til, og det må da glæde Steno.

Lukket for kommentarer.