Kategorier

Sverige, Spindoktorer og Sort Tårn i 'Cordua & Steno' i torsdag

Torsdag kan Sverige fejre sin nationaldag. Men 'Folkhemmet' plages bl.a. af voldsomme uroligheder. Vi får besøg af den svenske journalist Viggo Cavling, der analyserer situationen i broderlandet. Det er kl. 10.05 i 'Cordua & Steno'Radio 24Syv.

Der er problemer med de særlige rådgivere. De er ikke fagligt godt nok rustede og har bl.a. for lidt træning mht. at indgå på centrale poster i ministerierne. Sådan lød kritikken bl.a. fra den nye betænkning som et ekspertudvalg for nylig barslede med. Vi har udvalgets formand højesteretsdommer Jens Peter Christensen i studiet kl. 11.05.

Journalisten Elisabet Svane har skrevet en portrætbog “Hvid Røg, Sort Tårn” om indenrigs- og økonomiminister Margrethe Vestager baseret på en række interviews med den radikale leder. Hør med kl. 11.30.

Lytterne er meget velkommen til at stille spørgsmål eller skrive kommentarer til programmet og vores gæster samt komme med forslag til en værdig modtager af Ugens Fidusbamse via Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time med Viggo Cavling og Ugens Fidusbamse her

  Hør hele 2. time med Jens Peter Christensen og Elisabet Svane her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718