Kategorier

Nye konservative, Rusland i Syrien og Tysktime i Cordua & Steno torsdag

Danmark har fået et nyt konservativt parti. Hvad skal vi dog med det? Det spørger vi de to stiftere og exs-konservative Peter Seier Christensen og Pernille Vermund om i 1. time af Cordua & Steno kl 10.05 på Radio24syv. (2.10.2015)

Traditionen tro markerer vi Tysklands genforening den 3. oktober med en “Tysktime”, hvor vi sætter fokus på det store nabolands politiske udvikling. I år er der rigeligt at tale om. Den uendelige flygtningestrøm og magtdemonstrationen i EU, der tvang andre lande til at tage flygtninge og VW-skandalen, der har skadet tyskernes ry som pålidelige bilproducenter. Vi får besøg af Kerrin Linde, der er redaktør på Kristeligt Dagblad og oprindeligt fra Sydslesvig samt Anton Englert, der er tidl. museumsinspektør ved Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

Efter anmodning fra den hårdt pressede præsident Assad så er Putin på vej til at optrappe sit arrangement i Syrien, der kan holde det nuværende styre ved magten. Og Putin inviterer Vesten med i en koalition imod IS. Hvad er han ude på? Vi spørger professor med speciale i forsvars og sikkerhedspolitik ved Københavns Universitet Mikkel Vedby Rasmussen.

Har I lyttere spørgsmål og kommentarer til gæsterne eller et bud på en modtager af Ugens Fidusbamse så skriv til os på Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time om det nye borgerlige parti og Tysktimen her

Hør hele 2. time med Mikkel Vedby Rasmussen her

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718