Kategorier

Lene E. og Pernille Skipper i 'Cordua & Steno' torsdag

VKOs retspolitik i 00'erne var 'fast og fair'. Men hjalp det? Vi har den tidligere justitsminister Lene Espersen (K) og Pernille Skipper fra Enhedslisten i studiet. Lobbyisme virker, viser en ny undersøgelse. Det taler vi med Martin Vith om, der kommer fra konsulentvirksomheden Advice, der står bag undersøgelsen. Finansmarkederne venter på beslutninger fra EU-topmødet. Vi får i 2 time besøg lektor og EU-ekspert Sine Noerholm Just, der vil redde trådene ud for os og svare på spørgsmål om, hvad der sker. Sidst i udsendelsen skal vi uddele folketingsårets sidste Fidusbamse. Og så skal vi vende skattereform-forliget, Bråvallaslaget mellem Ø og SF, Henrik Sass-sagens afslutning og meget andet. Husk at man kan ringe ind på 20247 247 eller skrive til os via Facebook “Cordua&Steno”.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Se i øvrigt listen over tidligere modtagere af Ugens Fidusbamse

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718