Kategorier

Ida Auken og Henrik Dahl i Cordua & Steno torsdag

Borgerlige debattører har brugt sommeren på at diskutere de idelogiske forskellene på konservatisme og liberalisme. Vi får kl. 10.05 i Cordua & StenoRadio 24Syv besøg af Anders Frandsen, der er tidligere særlig rådgiver for K-ministre, som for nylig i Berlingske kom med et godt bud på forskellene.

Miljøminister Ida Auken hører til SFs mest populære ministre. Men hvor meget vil miljøpolitik fylde på regeringens dagsorden frem mod næste valg? Og hvad gør man for at sikre at arbejdspladserne ikke siver ud af landet på grund af for høje miljøkrav? Auken er gæst kl. 10.30.

Færre danskere sætter en ære i at forsørge sig selv. Det viser en ny undersøgelse offentliggjort forleden i KLs nyhedsbrev Momentum. I stedet synes flere og flere, at det er helt rimeligt, at staten overtager forsørgelsesopgaven. Debat mellem SFs Anne Baastrup og Liberal Alliances Mette Bock først i 2 time.

'NT' er titlen på samfundsdebattøren Henrik Dahls debutroman om en såkaldt 'klidmoster', der har ladet sig hjernevaske af en helseguru. Med disse nyreligiøse damebladsidéer om den 'sande' sunde levevis forpester hun nu sine omgivelser. Portræt af Forstadsdanmark anno 2013? Dahl er gæst sidst i programmet ca. kl. 11.30.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718